myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Luni este ultima zi de depunere a formularului 204

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Braşov informează contribuabilii că 17 februarie 2020 este termenul-limită de depunere a formularului 204, „Declaraţie anuală de venit pentru asocieri fără personalitate juridică şi entităţi supuse regimului transparenţei fiscale”. Declaraţia se completează şi se depune în cazul asocierilor fără personalitate juridică constituite între persoane fizice care realizează venituri din: activităţi independente (activităţi de producţie, comerţ, prestări servicii, profesii liberale) pentru care venitul net se determină în sistem real, pe baza datelor din contabilitate; drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv din activităţi adiacente, pentru care venitul net se determină în sistem real, pe baza datelor din contabilitate; activităţi agricole, pentru care venitul net se determină în sistem real, pe baza datelor din contabilitate; piscicultură, pentru care venitul net anual se determină în sistem real; silvicultură, pentru care venitul net anual se determină în sistem real; activităţi agricole, pentru care venitul anual se stabileşte pe bază de norme de venit.

Declaraţia NU se depune în următoarele cazuri: în cazul asocierilor fără personalitate juridică constituite între contribuabili care desfăşoară activitate individual sau contribuabili care desfăşoară activitate individual şi o asociere fără personalitate juridică şi pentru care stabilirea venitului anual pentru activitatea independentă desfăşurată se efectuează pe baza normelor de venit; în cazul asocierilor fără personalitate juridică care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv din activităţi adiacente, pentru care venitul net se determină prin utilizarea cotelor forfetare de cheltuieli.

Cine și cum o poate depune

Declaraţia se completează cu ajutorul programului de asistenţă, care poate fi descărcat de pe site-ul www.anaf.ro - secţiunea Servicii on-line/Declaraţii electronice/Descărcare declaraţii şi se depune de către asociatul care răspunde pentru îndeplinirea obligaţiilor asocierii faţă de autorităţile publice, înscriind corect, complet şi cu bună - credinţă informaţiile prevăzute de formular. Declaraţia se depune împreună cu anexa/anexele completată/completate, dacă este cazul, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire. Data depunerii declaraţiei este data înregistrării acesteia la organul fiscal sau data depunerii la poştă, după caz.

Declaraţia poate fi depusă şi prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, prin intermediul serviciului electronic Spaţiul Privat Virtual sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. Contribuabilii pot obţine informaţii suplimentare şi prin intermediul CallCent er-ului A.N.A.F apelând numărul de telefon 031.403.91.60.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Joi, 29 Oct 2020
Euro   Euro   EUR   4.8747   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1588   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4016   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5641   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2439   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1221   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4924   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   132.2000   Scădere
Coronavirus Preturi Nesimtite
Anunturi MyTEX

Credeţi că după alegerile parlamentare vor urma restricţii mai dure?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter