myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. 700.000 de lei – finanțare nerambursabilă pentru proiecte sportive

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Dintre cele cinci programe cu finanţare nerambursabilă lansate de Consiliul Judeţean Braşov două sunt pentru instituţii şi ONG-uri care au ca obiect de activitate sportul. Printr-un program va fi finanţat sportul de performanţă, iar prin celălalt evenimentele sportive de masă. Tot pentru susţinerea activităţilor sportive, Consiliul Judeţean Braşov a rezervat în bugetul judeţului pe anul acesta suma de 400.000 de lei, pentru un program distinct, destinat federaţiilor sportive. 

Imobiliare.ro

La stabilirea bugetului pentru fiecare program în parte, conducerea CJ Braşov a ţinut cont de sumele efectiv cheltuite anul trecut. Astfel, anul acesta au fost alocaţi mai mulţi bani pentru cele cinci programe, respectiv suma de 3,4 milioane de lei, în condiţiile în care anul trecut au fost contractate proiecte cu o valoare totală de 2,98 milioane lei. De asemenea, au fost operate şi câteva modificări la alocările iniţiale, dar nu semnificative, alocarea de anul acesta pentru proiectele ce vizează susţinerea sportului de performanţă şi a celui de masă fiind de 0,7 milioane de lei (anul trecut a fost de 0,8 milioane de lei), fără banii prevăzuţi pentru proiectele federaţiilor sportive. 

Pentru finanţarea celor destinate sporturilor olimpice a fost prevăzută în bugetul judeţului pe anul 2020 suma de 500.000 de lei, iar beneficiarii pot primi de la Consiliul Judeţean Braşov între 40.000 de lei şi 120.000 de lei, valorile fiind stabilite prin Ghidul de finanţare. Pentru aceste proiecte, sesiunea de depunere a cererilor de finanţare a fost lansată în 27 februarie şi se va încheia în 30 martie. 

În ce priveşte sportul de masă, Consiliul Judeţean a alocat suma totală de 200.000 lei, iar valoarea asistenţei nerambursabile alocate de consiliul judeţean este între 30.000 de lei (pentru competiţiile naţionale) şi 60.000 de lei, pentru competiţiile internaţionale. Pentru această linie de finanţare, apelul a fost lansat tot în 27 februarie, termenul-limită de depunere a cererilor de finanţare fiind 31 martie. 

Programul de finanţare a proiectelor propuse de federaţiile sportive urmează să fie lansat în lunile următoare, având rezervată în bugetul judeţean suma de 400.000 de lei.

Ghidurile şi toate formularele aferente cererilor de finanţare pot fi descărcate de pe site-ul CJ Braşov www.judbrasov.ro, de la secţiunea Proiecte Sport.

 

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
Imobiliare.ro

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Hornbach - Alatura-te echipei!
Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Vi, 27 Mar 2020
Euro   Euro   EUR   4.8332   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3890   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.3759   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5616   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2444   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1169   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4712   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   136.5600   Creștere
Anunturi MyTEX

Se va descurca județul Braşov cu 12 paturi de ATI complet echipate?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter