myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

10 întrebări ale AUR pentru Guvern...„Nu sîntem sclavii guvernului”

  • Apreciez !Nu-mi place !+4
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu (foto), a postat pe pagina sa de Facebook un set de 10 întrebări pentru guvern, despre măsurile introduse în pandemie.
 
„CE INTERESE APĂRĂ GUVERNUL?
Modul în care acționează autoritățile de stat în cazul protestelor contra restricțiilor pe motiv de Covid arată că apără, cu disperare, ceva. Dar nu sănătatea publică. Ci mai degrabă interese impure, ca să mă exprim elegant.
De ce cred asta? Pentru că nu poți apăra poporul împotriva lui însuși. Numai o mentalitate totalitară consideră că statul știe ce e mai bine pentru cetățean mai bine decît cetățeanul însuși, pînă într-acolo încît cetățeanului i se face ”binele” cu forța.
În plus, sînt nenumărate întrebări legitime despre felul în care autoritățile combat pandemia, întrebări la care aceste autorități evită să răspundă și care, toate, te duc cu gîndul că ești înșelat.
De pildă:
1. Dacă autorități internaționale în materie (Centrul European pentru Prevenție și Control al Bolilor) au concluzionat, după cercetări de un an de zile, că măștile nu protejează contra virusului, de ce sîntem obligați să le purtăm, inclusiv în aer liber?
2. Dacă un organism abilitat de statul român (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorui) a anunțat că 95% dintre măștile comercializate în România nu sînt conforme, adică nu folosesc la nimic din punct de vedere medical (dimpotrivă, pot duce la îmbolnăviri), de ce sîntem obligați să le purtăm?
3. Dacă orice medic mediu instruit știe că sistemul imunitar devine mai puternic prin sport, plimbări în aer liber (pentru oxigenarea organismului) și alte activități care crează o stare de bine (ca întîlniri cu prietenii, petrecerea timpului liber în zone de distracție etc), de ce s-au închis sălile și terenurile de sport, sălile de spectacole, parcurile, restaurantele și cafenele și avem program de circulație publică strict limitat?
4. Dacă nici producătorii vaccinurilor nu știu exact care sînt efectele lor (bune sau rele, pe termen scurt sau mai lung și cît de lung), pentru că aceste vaccinuri încă sînt în studiu clinic, de ce ne grăbim să vaccinăm cît mai multe persoane?
5. Dacă vaccinurile sînt sigure, de ce nu-și asumă nimeni, nici producătorul, nici autoritățile politice, nici cele medicale vreo răspundere pentru eventualele efecte adverse?
6. De ce se duce o campanie înverșunată pro-vaccinare, dar nu se face și o informare publică serioasă despre eventualele efecte adverse ale vaccinurilor, mai ales că peste o sută de persoane au murit după ce s-au vacinat?
7. De ce nu se fac autopsii celor care sînt declarați decedați de Covid? Oare ca să nu se descopere că n-au murit de Covid?
8. Cîte persoane au murit sau au suferit o agravare a stării lor de sănătate din cauză că n-au putut primi tratament pentru alte boli, în vreme ce spitalele erau integral axate pe ”lupta anti-Covid”, ori pentru că au așteptat prea mult să li se facă testul anti-Covid?
9. În virtutea cărei rațiuni sîntem închiși în case de la orele mici ale zilei? Circulă mai abitir Covidul după o anumită oră sau are o răspîndire mai largă noaptea?
10. Nu cumva pericolul de infestare crește în momentul în care restrîngi programul magazinelor, provocînd astfel aglomerație?
Și ar mai fi multe întrebări de bun simț, la care autoritățile fie răspund neconvingător, fie aleg să nu răspundă.
Această manieră de a trata poporul ca pe o turmă ignorantă, care trebuie trasă către staul de belciugul pus în nas, nu este de natură să crească încrederea, ci dimpotrivă. Iată de ce capătă tot mai multă consistență bănuiala că onor guvernul nostru, dimpreună cu adevăratul lui șef, de la Cotroceni, apără alt interes decît cel național. O fi o teorie a conspirației, dar atunci autoritățile să o demonteze prin transparență și printr-un tratament uman aplicat românilor.
Nu sîntem sclavii guvernului, ci guvernul este chemat să ne servească pe noi, poporul”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+3 #1 Barbu Gh. 04-04-2021 07:17
Întrebări de bun simț. hA.U.R.-istul ăsta a sintetizat tot ce scriu eu pe acest site de luni și luni de zile.

Uite o altă întrebare: de ce peneleaua și usereaua duc o campanie de injectare a șeptelul mioritic și nu una de eradicare a bolii? Populimea trebuie făcută sănătoasă nu injectată.

Credincioșii lucovid nu trebuie să-și bată capul cu aceste întrebări. Ei, neavând dotarea necesară procesării acestor date, sunt rugați să se injecteze cât mai repede și cu cât mai multe, de la toți producătorii.

Arată că-ți pasâ, injectează-te! Fii responsabil, injectează-te!

INJECTEAZĂ-TE!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FEG Education

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 21 Sep 2021
Euro   Euro   EUR   4.9485   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.2171   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7725   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5589   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2395   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3056   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5301   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.2200   Creștere
Anunturi MyTEX

Vi se pare corectă regula „două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă nou construită”?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

Cele mai comentate

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter