myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Vestea despre Aeroport ajunge și în Argentina / Judeţul nostru s-ar putea înfrăţi cu regiuni din țara sud-americană

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Excelenţa Sa Felipe Guillermo Alvarez de Toledo, ambasadorul Republicii Argentina în România, a efectuat prima sa vizită oficială în judeţul Braşov. Înaltul oaspete, însoţit de doamna Andreea Negreanu, şefa Secţiei Comerciale din cadrul ambasadei, a avut o întrevedere cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Adrian Veştea, la sediul instituţiei. În cadrul întâlnirii, preşedintele CJ le-a prezentat oaspeţilor străini potenţialul economic şi investiţional al judeţului Braşov, proiectele majore de infrastructură rutieră şi sanitară aflate în curs de implementare, precum şi cea mai importantă investiţie - Aeroportul Internaţional Braşov, a cărei perspectivă de realizare plasează judeţul Braşov pe un grafic de dezvoltare economico-socială şi mai mare decât cea din prezent.
De asemenea, oaspetele argentinian a avut oportunitatea de a cunoaşte planurile în ceea ce priveşte organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă pentru Tineret în anul 2028 şi de a afla faptul că administraţia judeţeană braşoveană este o deschizătoare de drumuri la nivel naţional în implementarea digitalizării, un deziderat considerat prioritar atât de Uniunea Europeană, cât şi de Guvernul României.
De cealaltă parte, în timpul discuţiilor, ambasadorul Argentinei şi-a manifestat interesul asupra domeniilor industriale existente la nivelul judeţului Braşov, precum şi deschiderea în ceea ce priveşte promovarea valorilor comune şi specifice, prin posibile înfrăţiri la nivelul judeţului Braşov.
Am fost onorat să-l întâlnesc pe ambasadorul Republicii Argentina şi să aflu cât de mare este interesul argentinienilor pentru ţara noastră. Mă bucur că am avut ocazia de a-i prezenta punctele forte ale judeţului nostru şi, mai ales, proiectele de investiţii, pe care dorim să le implementăm. Suntem deschişi şi dornici să sprijinim orice formă de colaborare bilaterală româno-argentiniană. Cea mai importantă investiţie a administraţiei judeţene este construirea Aeroportului Internaţional Braşov. Sperăm ca odată cu finalizarea proiectului, să asistăm la o creştere substanţială a numărului de oameni de afaceri şi de turişti argentinieni care vin în judeţul Braşov”, a declarat după întâlnire preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
husqvarna

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 05 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9264   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8175   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8439   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0450   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2503   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7386   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5188   Stagnare
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.8100   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că în iarna care vine vom avea probleme în aprovizionarea cu gaze şi energie electrică?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter