myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. S-a reintrodus sensul unic pe trei străzi din Șchei, DAR...

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

În urma unei sentințe judecătorești, de astăzi s-a reintrodus circulația în sens unic pe str. Traian Moșoiu, Cetinii și pe str. Piatra Mare din municipiul Brașov, dar Primăria Brașov face deja demersuri pentru a modifica... modificarea și pentru a permite în curând traficul în ambele direcții.

„Primăria Municipiului Brașov a pus în aplicare, astăzi, 16 decembrie, Sentința nr. 9471/3/2020, prin care s-a anulat hotărârea Comisiei de circulație din data de 23.05.2018, referitoare la revenirea la circulația în dublu sens pe străzile Traian Moșoiu, Cetinii și Piatra Mare. Începând de astăzi, pe aceste străzi se introduce sens unic.
Motivarea instanței a fost că această decizie a ținut cont de solicitările cetățenilor din zonă, fără a avea ca fundament o analiză tehnică și un aviz al Brigăzii Rutiere, aviz care a fost dat ulterior introducerii dublului sens.
Având în vedere că între timp a fost finalizat studiul de trafic, studiu care recomandă sensul dublu pe aceste străzi, Comisia de Circulație a luat astăzi, 16 decembrie, decizia revenirii la dublul sens, condiționată de obținerea avizului Poliției Rutiere. Primăria Brașov a depus deja documentația necesară obținerii acestui aviz, iar după eliberarea lui, va reintroduce semnalizarea cu dublu sens pe aceste străzi, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

„Precizăm că, printr-o decizie a Comisiei de Circulație din data de 27.03.2018, s-a introdus, la solicitarea unui investitor privat, sensul unic pe cele 3 străzi, deși, dintotdeauna, pe acestea s-a circulat în dublu sens. La mai puțin de două luni, în 23.05.2018, Comisia a revenit asupra deciziei inițiale și a reintrodus sensul dublu pe cele trei străzi. Investitorul privat a contestat, în instanță, cea de a doua decizie a Comisiei de Circulație, iar instanța de judecată i-a acceptat solicitare, atât pe fond, cât și la recurs, motivând că la baza deciziei Comisiei a stat, în principal, solicitarea cetățenilor care locuiesc în acea zonă și nu un studiu tehnic.
Data fiind că în acest moment există un studiu de trafic care recomandă sensul dublu pe aceste străzi și în condițiile în care se obține avizul Poliției Rutiere, decizia de astăzi a Comisiei de Circulație va intra în vigoare, deci se va reveni la sensul dublu”, a detaliat sursa citată.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 24 Mai 2022
Euro   Euro   EUR   4.9457   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6170   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7676   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.7889   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2418   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6059   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5287   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   128.6800   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că Uniunea Europeană va reuşi să scape de dependenţa de gazul rusesc?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter