myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Cu ochii pe cum se „mișcă” săptămânal constructorul

  • Apreciez !Nu-mi place !-3
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Stadiul lucrărilor pe şantierul deschis în corpul nou (care a devenit cel vechi, după reabilitarea clădirii principale) al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I Sbârcea” este verificat săptămânal de conducerea Consiliului Județean.

Lucrările se desfăşoară în cadrul proiectului „Modernizare, dotare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere (de legătură) existent între corpul nou și corpul vechi ale Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea» Braşov”, în valoare totală de 26.552.919,96 lei, implementat de administraţia judeţeană cu fonduri accesate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a inspectat joi șantierul, verifiând fiecare nivel al clădirii, însoţit de dr. Mircea Preda, managerul Maternităţii, şi de Constantin Mocanu, managerul de proiect din partea firmei Electroprecizia AG. Ulterior vizitei, şeful executivului judeţean a participat la o şedinţă de lucru alături de proiectanţii firmei Danina Star şi managerul de proiect din partea CJ, Mihai Pascu.

În urma finalizării lucrărilor de decopertare, s-au discutat soluţiile de consolidare a aticului unde vor fi montate panourile fotovoltaice, precum şi soluţiile impuse pentru hidroizolaţia etajului superior.

Reprezentantul firmei constructoare a adus în atenţie fişele de aprobare a materialelor convenite de către proiectanţi şi diriginţii de şantier pentru lucrările ce se vor excecuta în următoarele două luni.

Urmăresc îndeaproape evoluţia lucrărilor de modernizare şi eficientizare energetică a corpului nou al Maternităţii Braşov. În cadrul discuţiilor purtate pe şantier am accentuat necesitatea respectării graficului de execuţie de către constructor, astfel încât personalul medical şi pacientele să poată beneficia cât mai curând de clădirea reabilitată şi adusă la standardele de eficienţă a consumurilor conforme cu cerinţele actuale. Săptămânal au loc ședințe de comandament la care participă reprezentanţii beneficiarului - Consiliul Județean Brașov și Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie, ai antreprenorului general, alături de proiectant și diriginții de șantier, deoarece astfel putem armoniza toate aspectele care ţin de buna implementare a proiectului”, a afirmat preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

Termenele asumate de firma constructoare sunt 1 octombrie 2022 pentru funcţionalizarea blocurilor operatorii, 1 ianuarie 2023 pentru finalizarea întregii clădiri pe interior şi luna iunie 2023 pentru încheierea tuturor lucrărilor.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Joi, 29 Sep 2022
Euro   Euro   EUR   4.9486   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   5.1027   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5502   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.2060   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2644   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7268   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5302   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   118.4600   Scădere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că este momentul oportun pentru majorarea salariilor aleşilor locali?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter