myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

COVID-19 BRAȘOV. La Casa de Sănătate mergeți numai dacă este absolut nevoie

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Pentru limitarea propagării virusului COVID 19 la nivelul judeţului, și reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate a Județului (CASJ) Braşov au anunţat măsuri speciale. Astfel, toţi cei care au treabă la CAS sunt rugaţi să limiteze pe cât posibil, deplasarea la ghişeele instituţiei. „În acest context pentru solicitare/eliberare adeverinţe de asigurat pentru carduri naţionale pierdute sau refuzate;  actualizare calitate de asigurat; solicitări/eliberări adeverinţe/certificate, solicitări/eliberări CIP, documentele pot fi transmise electronic: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.;, prin poştă sau fax. Pentru modificări ale stării cardului naţional, apelaţi tel. 0268/547662. Ridicare carduri nationale/europene retur se face la sediul CAS Brasov în timpul programului de lucru cu publicul comunicat. Pentru orice alte infomaţii vă rugăm să sunaţi la tel. 0268/547634 sau 0268/547662”, se arată într-un comunicat al CAS Braşov.

De asemenea, deciziile CNAS de avizare/ neavizare a investigaţiei PET-CT vor fi transmise de către CAS Braşov pacienţilor pin poştă. În prealabil pacienţii vor fi informaţi şi telefonic. Dosarele PET-CT întocmite in vederea analizei şi aprobării de către comisia CNAS vor fi depuse la registratura CAS Braşov, se mai arată în documentul amintit. Cererile de eliberare a concediului medical pentru asiguraţii care au avut nevoie de îngrijiri medicale în străinătate vor fi depuse la registratura CAS Braşov cu recomandarea de a menţiona pe cerere număr de telefon sau email.

Pentru obţinerea deciziilor de aprobare a dispozitivelor medicale documentele se pot transmite şi prin poşta. „Pentru obţinerea sau depunerea formularelor europene documentele se pot transmite şi prin poştă sau pe e-mail la adresele  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. Informatii se pot obţine şi la nr de tel : 0761665744, 0728288252”, conform aceluiaşi comunicat.

Încheierea de contracte de asigurare pentru concedii si indemnizatii, se va face în zilele de marţi şi joi, între orele 09-11, mai arată reprezentanţii CAS. Plata contribuţiei pentru concedii şi indemnizaţii se va face în contul: RO51TREZ13126A212500XXXX – deschis la Trezoreria Braşov.

Orice alte situaţii, cei interesaţi le pot vedea direct pe site-ul instituţiei – casbv.ro.

„Recomandăm asiguraţilor ca, la intrarea în instituţie, să îşi dezinfecteze mâinile folosind dezinfectantul pus la dispoziţie, iar persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să poarte mască de protecţie”, mai arată reprezentanţii CASJ Braşov.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Vrei sa-ti dezvolti afacerea?

Curs BNR

Lun, 06 Apr 2020
Euro   Euro   EUR   4.8280   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4671   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4926   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5696   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2410   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1671   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4685   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.3500   Creștere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că se justifică o eventuală decizie de a plasa oraşul Braşov în carantină?

                       
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter