myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

CORONAVIRUS BRAȘOV. Am scăpat „la mustață”. Se dă stingerea la ora 20 doar trei zile pe săptămână

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr.87/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov.

„Art.1  Se constată, la data de 27.03.2021, incidența cumulată la 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov, potrivit Anexei nr.1, ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2 În unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov se vor aplica măsurile prevăzute în H.G. nr. 293 din 10.03.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificată și completată prin H.G. nr. 348 din 25.03.2021, pentru rata de incidență corespunzătoare.
Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate în Anexa nr.1, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială din județul Brașov”.

Astfel, conform anexei, astăzi, comuna Sânpetru și orașul Ghimbav au incidență peste 7,5 cazuri la mia de locuitori și astfel, în perioada 28 martie - 10 aprilie se aplică restricțiile cele mai severe:

- Circulaţia persoanelor este permisă în afara locuinţei/gospodăriei fără restricţii, doar până la ora 20.00 pe întreaga durată a săptămânii. Între orele 20.00 şi 05.00 se poate circula numai pentru motive bine întemeiate, ca şi până acum, cu legitimaţie, adeverinţă de serviciu sau declaraţie pe proprie răspundere.
- activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, este permisă până la ora 18.00, în toate zilele săptămânii. Între orele 18.00 şi 05.00 se pot face livrări la domiciliu.
- Sunt închise sălile de sport/fitness

Aplicabilitatea măsurilor menționate încetează când rata de incidenţă scade sub 7 la 1.000 de locuitori.

Brașovul a scăpat „la mustață”, pentru că decizia s-a luat astăzi, când incidența este 7,48/1000 de locuitori (detalii: BRAŞOVUL, foarte aproape de INCIDENŢA 7,5. RESTRICŢII SEVERE) și se va reevalua după 14 zile.
Astfel că în muncipiul reședință de județ, ca și în localitățile Hărman, Săcele, Bod, Cristian, Codlea, Râșnov, Vulcan, Zărnești, Drăguș, care au incidență între 4 și 7,5 la mie, din 28 martie până în 10 aprilie, se aplică măsurile următoare: 

- Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei fără restricţii este permisă până la ora 20.00, pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Între orele 20.00 şi 05.00 se poate circula numai pentru motive bine întemeiate, ca şi până acum, cu legitimaţie, adeverinţă de serviciu sau declaraţie pe proprie răspundere.
- Activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, este permisă până la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. Între orele 18.00 şi 05.00 se pot face livrări la domiciliu.
- Se suspendă activitatea sălilor de sport/fitness.

Restricţiile încetează când rata de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile scade sub 3,5 la 1.000 de locuitori.  

Anexa cu localitățile din județ grupate pe cinci intervale de incidență este aici.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+2 #1 Barbu Gh. 27-03-2021 19:01
Singurul lucru „bun” la țigănia asta cu gripa, pardon, „pandemia”, a fost că a arătat populimii cât de incapabili, proști și ticăloși sunt cei din holera galbenă. Poate se va învăța minte populimea și nu-i va mai vota vreodată.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
+2 #2 Willy 28-03-2021 10:11
Citez pe Barbu Gh.:
Singurul lucru „bun” la țigănia asta cu gripa, pardon, „pandemia”, a fost că a arătat populimii cât de incapabili, proști și ticăloși sunt cei din holera galbenă. Poate se va învăța minte populimea și nu-i va mai vota vreodată.

Plus ca s-a vazut cate prostii poate debita barbuLache. Non-stop, ca o moara stricata aceleasi vrajeli acre, aceleasi hamaieli si latraturi. Ham si ham si ham. Si iarasi ham! De dimineata pana seara aceeasi placa stricata: ham si ham si ham! Nici vaccinurile antirabice nu mai sunt ce au fost. Uite unde duce lipsa de tratament si prostia. Latraul chiar crede ce scrie, e convins ca si pe altii ii intereseaza dejectiile sale. Stil latrinist, se simte duhoarea de la o posta. Ieri era cam suparat latraul ca nu mai poate fi scos seara la plimbare. Ma mir, cand iese sa isi faca nevoile ca toata ziua e la tastatura? Dar citind latraturile sale de la rubricile de comentarii se pare ca ne putem lamuri: aici isi face nevoile, in fata tastaturii. Iar noi suntem nevoiti sa ii suportam duhoarea. Deci in concluzie:
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Comparty

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Vi, 23 Iul 2021
Euro   Euro   EUR   4.9219   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1823   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7455   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5428   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2311   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3284   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5165   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   137.2700   Creștere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Coronavirus Preturi Nesimtite
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că un profesor care este prins copiind ar trebui exclus din învăţământ?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter