myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

CORONAVIRUS BRAȘOV. Alt colegiu național își suspendă cursurile „față în față”

  • Apreciez !Nu-mi place !-6
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat luni Hotărârea nr. 24/2022, privind aprobarea suspendării activității didactice în Colegiul „Nicolae Titulescu” Brașov (detalii: Update CORONAVIRUS BRAȘOV. Încă un colegiu a solicitat intrarea în online ), Colegiul Național „Unirea” Brașov și Școala Gimnazială nr. 2, Zărnești, începând din 1 februarie, pentru o perioadă de 10 zile, timp în care procesul de învățământ poate continua în sistem online.

Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în unitățile de învățământ menționate se va dispune tot prin hotărâre a CJSU Brașov, la propunerea conducerii fiecărei unități de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Hotărârea nr. 24/31.01.2022 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov a fost adoptată luând în considerare avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și cel al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.

Potrivit Ordinului comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, interimar, nr. 5338/1082/01.10.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unitățiilor/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, „la apariția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice, didactice auxiliare sau nedidactice, acestea au obligația de a anunța conducerea unității de învățământ/instituției conexe, care va informa DSP. În urma anchetei epidemiologice, DSP va stabili care sunt contacții direcți ai acestora și va decide împreună cu conducerea unității de învățământ dacă se impune suspendarea activităților didactice la nivelul grupei/clasei sau unității de învățământ. (...) Măsura suspendării la nivelul unității de învățământ este dispusă prin hotărârea CJSU, la propunerea conducerii unității de învățământ/instituției conexe, cu avizul ISJ și al DSP”.

La Colegiul Național „Unirea”, șase cadre didactice sunt cazuri confirmate de COVID-19, iar alte două cadre didactice așteaptă rezultatul testării. De asemenea, 21 de elevi sunt cazuri confirmate de COVID-19.

La Colegiul „Nicolae Titulescu”, șase cadre didactice și un cadru didactic auxiliar sunt cazuri confirmate de COVID-19, iar patru cadre didactice sunt contacți direcți. De asemenea, 23 de elevi sunt cazuri confirmate de COVID-19.

La Școala Gimnazială nr. 2 Zărnești, trei cadre didactice și un cadru didactic auxiliar sunt cazuri confirmate de COVID-19, situație în care se află și un elev. Alte doua cadre didactice sunt contacți direcți. 

Hotărârea nr. 24/31.01.2022 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici.

În prezent, în online, în judeţul Braşov, mai sunt Grădiniţele cu Program Normal nr. 10 Braşov, nr. 3 Râşnov şi Dopca şi Colegiul Tehnic „Maria Baiulescu”, acesta din urmă, din motive administrative.

Citiți și:

CORONAVIRUS BRAȘOV. Aproape 170 de clase în online, peste 1.100 de copii infectați

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+7 #1 Barbu Gh. 01-02-2022 08:25
Asta-i.... Uite așa se îngroașă rândurile analfabeților funcțional. Ăia care nu vor ști la ce sunt bune semnele de punctuație și diacriticele într-un text și care vor fi viitorii waxeri, diribau, badante, salahori, căpșunari.

P.S. Nu mai ies cadrele didactice la grevă? Nu mai vor salarii mărite la „producția” mărită de analfabeți funcțional?
Citat | Raportează către un administrator
Roni
+5 #2 Roni 01-02-2022 12:14
După ce s-a demonstrat că numărul de infectări era fals, ministrul german al Sănătății dă vina pe o eroare de software pentru așa-zisa pandemie a nevaccinaților
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate.



 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Joi, 30 Iun 2022
Euro   Euro   EUR   4.9454   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7424   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7525   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9466   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2459   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6729   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5285   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.5100   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că şi în perioada următoate va creşte valoarea ratelor bancare?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter